Verslag

Walk The Trial XV - 21 mei '17 | Demolition Team

De weergoden waren ons weer goed gezind, op zaterdag kwam er nog best wel wat water uit de lucht vallen maar op zondag niets anders dan een stralende zon en zo zien we dat graag tijdens een WTT in Edegem!

Heb jij ook foto's die je aan iedereen wil laten zien? Wij plaatsen ze op flickr.com Stuur ze via WeTransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

wtt xv 1024

Het wordt een beetje saai maar het moet toch gezegd... het deelnemersaantal blijft maar stijgen en dat is natuurlijk ook logisch want eenmaal meegedaan ben je verkocht en de volgende keer wil je dat je vrienden dit ook eens meemaken en zo gaat het door... Deze editie telde maar liefst 260 deelnemers! Maar voorlopig kan het nog wel groeien want als alle rijders eenmaal 'en route' zijn vind je dit aantal niet meer terug in de Edegemse bossen.

Bekijk deze foto set op Flickr

Build Off 2017
Voor het eerst was er dit jaar een ‘Build Off’  wedstrijd aangekondigd en daar kon men zich op voorhand voor inschrijven, alle deelnemers hadden hun voertuigen netjes opgesteld en door middel van een vragenlijst kon de 5-koppige jury de punten verdelen. Iedereen had goed zijn best gedaan en dat zie je ook wel terug op de foto’s. Op de eerste plaats eindigde Davy De Weirdt, op de tweede Eli Verbeeke en de derde plaats was voor Hendrikus Pluym.

wtt xv 977

Heb jij ook foto's die je aan iedereen wil laten zien? Wij plaatsen ze op flickr.com Stuur ze via WeTransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En er was nog een primeur!
Het Demolition Team had nog harder gewerkt dan voorheen, om eventuele opstoppingen te voorkomen vanwege het grote aantal deelnemers waren er maar liefst drie routes gecreëerd en elke route had zo zijn obstakels. Er zaten genoeg technische stukjes tussen... en dat maakt het zo leuk!

Bekijk deze foto set op Flickr

Voor het Demolition Team niets meer dan lof, maar ook voor alle deelnemers want de sfeer was weer fantastisch en je zag ook dat iedereen bereid was een ander te helpen. Wel 1 minpuntje, een aantal onder ons heeft zijn of haar afval in het bos achtergelaten, het zou fijn zijn als iedereen zijn eigen rommel opruimt, voor het milieu en het Team wel zo fijn!

wtt xv 992

Crissy, het opperhoofd, Eli, Michael, Philippe en Serge, wij hebben genoten en hopen er de volgende weer bij te kunnen zijn!

Tags: Edegem, WTT XV, Walk The Trial, Demolition Team