Het modelbouwforum gaat over naar de Nederlandse vereniging voor Modelbouwers NVM

Robert Waanders maakt bekend:

Ik ben al geruime tijd op de achtergrond op zoek naar een geschikte kandidaat voor het voortzetten van dit forum, hierbij had ik als grootste eis dat het forum zoals het nu bestaat als zelfstandige entiteit wordt voortgezet en voor iedereen gratis blijft met behoud van het huidige team aan moderatoren. Daarnaast wilde ik ook niet dat het forum tot een groot commercieel feestje gaat worden. Voor en door modelbouwers, dat is altijd mijn motto geweest. Ik heb in de NVM een zeer geschikte partij gevonden om het forum voort te zetten, Na prettige gesprekken met Robert Schotman (voorzitter van de NVM) heb ik besloten om het forum naar hen over te dragen. Als datum voor de overdracht hebben we 1 mei 2018 afgesproken, ik zal de NVM voorlopig blijven ondersteunen bij het runnen van het forum.

Dit alles betekent voor mijzelf het einde van een zeer prettige tijd. Ik heb bijzonder veel plezier gehad aan het opbouwen van dit forum samen met zeer veel mensen, We zien gelukkig dat zeer veel mensen die al vanaf het eerste uur lid zijn hier nog steeds actief zijn. Een bijzondere dank aan de Moderatoren en voormalig moderatoren. Ook de vele adverteerders uit binnen en buitenland ben ik zeer dankbaar. Zonder hen was dit alles niet gelukt!!

Bestaande afspraken en vriendenabbonementen blijven worden voortgezet. Langzamerhand zal ik het beheer van de server, de facebookpagina en overige zaken gaan overdragen naar de NVM. Over eventuele administratieve veranderingen zal nog worden gecommuniceerd.

Nogmaals dank voor alles, Ik heb dit alles gedurende 16 jaar met bijzonder veel plezier gedaan! Ik heb er vertrouwen in dat met de NVM het forum een goede beheerder heeft gevonden.

Robert Waanders

Zie ook: Modelbouwforum

 

Tags: Modelbouwforum, NVM, Overdracht

Nieuws Rijden RC
  • 07 maart 2021
  • By RC-redactie

MC10 Mountain Warrior 2.4G | Carson

Carson MC10 Mountain Warrior 2.4G RTR 1:10 De nieuwe CARSON MC-10 Mountain Warrior stelt nieuwe normen en vertegenwoordigt een nieuw topmodel voor de Crawler-serie. Het aluminium ladderframe dient als...