Nieuws

VQS (2020) | Tamiya

Tamiya VQS (2020) 

 Deze kit is een bijgewerkte heruitgaveversie van een buggy uit 1988, die zijn make-over heeft geërfd van de legendarische race-georiënteerde Avante.

 

Lengte: 435 mm, breedte: 235 mm, hoogte: 150 mm. ● Duurzaam ABS-kunststof monocoque frame beschermt vitale RC-apparatuur en verbetert de prestaties van de ophanging met zijn uitstekende stijfheid. Versnellingsbakken voor en achter hebben onderhoudsluiken. ● Er worden in totaal drie differentiëlen gebruikt: kleine differentiëlen met planetaire tandwieloverbrenging voor en achter en een middendifferentieel met kogeldruklager. Universele assen voor en achter zorgen voor een soepele, efficiënte aandrijving en minimale zorgen over losraken van onderdelen door stoten en schokken. ● Verkrijg uw vering precies zoals u het wilt! De vierwielige onafhankelijke dubbele wishbone-ophanging van deze buggy maakt gebruik van assen met schroefdraad als bovenarmen: pas hun lengte aan om de setup te verfijnen. Het maakt ook gebruik van CVA-oliedempers, stabilisatoren voor en achter, plus duurzame aluminium voorstijlen. 

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, #58686, VQS (2020)

Nieuws Rijden RC
  • 02 april 2020
  • By RC-redactie

Micro RS4 Drift | HPI-Racing

HPI-Racing Micro RS4 Drift Fail Crew Nissan Skyline GT-R 1:18 De Micro RS4 Drift is altijd één van HPI Racing's leukste en actievolle auto's geweest en nu is hij verkrijgbaar met de altijd coole Nissan...