Nieuws

Tyrell P34 SixWheeler F103 | Tamiya

Tamiya Tyrell P34 SixWheeler F103 1:10

1976 zag het begin van de P34, Tyrrell's wonderbaarlijk inventieve zeswielige auto met vier kleinere voorwielen, die zijn uiterlijk ondersteunde met solide resultaten, zoals een indrukwekkende een-twee finish voor het team tijdens de 1976 Zweedse GP. Bij de seizoensopener van 1977, de Argentijnse GP, had de P34 een volledig gecustomized body versierd met een blauw-witte livery en de First National City bank als sponsor.

Deze auto is nagebouwd door Tamiya. De body is spuitgegoten in gedetailleerde maar duurzame kunststof, met bovenkuipdelen gegoten in wit en zijpontons in blauw. Stickers worden meegeleverd voor de afbeelding van Peterson's nummer 3 of Depailler's nummer 4 auto's, compleet met Goodyear banden logo's - gewoon de stickers aanbrengen, en de body is klaar!

Speciaal 6-wielig F103 Chassis
Het krachtige, direct aangedreven 2WD-chassis heeft een semi dubbeldeksframe met 1,5 mm dikke boven- en 2,5 mm dikke onderplaten van FRP. Kingpin schroefveer 4-wiel onafhankelijke voorwielophanging bestaat uit de eendelige onderarm en individuele links/rechts bovenarmen. Eén servo regelt de besturing van alle vier de voorwielen. De achterwielophanging bestaat uit een starre T-stang met spiraalveer en wrijvingsarme remblokken. Het tandwiel heeft een ingebouwd kogeldiff voor een beperkte slip. Grippy spons banden meesterlijk benutten van de kracht die door de motor.

Bron:

Tamiya

RHI

Tags: Tamiya, Tyrell P34 SixWheeler F103, #47486

Nieuws Rijden RC
  • 05 november 2021
  • By RC-redactie

SCX6 Jeep® JLU Wrangler | Axial

Axial SCX6 Jeep® JLU Wrangler 1:6 RTR Op schaal 1:6 geeft de kant-en-klare SCX6 Jeep® JLU Wrangler 4WD een geheel nieuwe dimensie aan RC-crawlen - en de technici van Axial hebben het goed gedaan. Of...

Nieuws Rijden RC
  • 10 maart 2022
  • By RC-redactie

´69 Chevy Camaro Z28 | Kyosho

Kyosho FAZER MK2 Chevy Camaro Z28 1969  Voor het pure genot van RC-autorijden is de combinatie van een prachtig gereproduceerde carrosserie met het chassis van de FAZER MK2-serie onverslaanbaar. Voor vrienden...