Nieuws

Toyota Yaris Rally 1 Hyb. TT-02 | Tamiya

Tamiya Tyota Yaris Rally 1 Hyb. TT-02

TAMIYA presenteert de Toyota GAZOO Racing WRT/GR Yaris Rally 1 Hybrid op het TT-02 chassis. Het origineel werd in 2022 ontwikkeld volgens de nieuwe hybride aspecten voor de rallysport. De combinatie van de hybride technologie van motor en generator levert ongeveer 500pk en 500Nm koppel.

Als basis dient de Tamiya #58712  schaal 1/10, gebaseerd op het beproefde TT-02 chassis. De wielbasis, bodemvrijheid, spoor en overbrengingsverhouding kunnen op vele manieren worden aangepast en met de talloze optionele tuningonderdelen kan het chassis snel worden getuned tot een racer. De 4WD aandrijving met centrale as, dubbele wishbones en veerpoten op alle vier de wielen zorgen voor een prototypisch rijbeeld en de beste tractie. De onderkant van het chassis is extra glad en het batterijvak biedt plaats aan alle gangbare batterijtypes. Het visuele hoogtepunt zijn de wieldrijvers, die zijn voorzien van gemonteerde dummy-remschijven.
De gesloten carrosserie is ongelakt en kan met de TAMIYA polycarbonaatkleuren worden beschilderd.

Bron: 

Tamiya

RHI

Tags: Tamiya, RHI, TT-02, Toyota Yaris Rally 1 Hyb., #58716

Nieuws Rijden RC
  • 30 maart 2023
  • By RC-redactie

AX24 XC-1 4WS Crawler Brushed RTR | Axial

Axial AX24 XC-1 4WS Crawler Brushed RTR Overwin obstakels en verover nieuwe paden met de Axial AX24 XC-1 Rock Crawler RTR in schaal 1/24. Unieke 4WS-modi, extreme articulatie, oversized banden en meer laten...