Nieuws

Toyota Supra Racing (A80) (TT-02) | Tamiya

Tamiya Toyota Supra Racing (A80) (TT-02) 1:10

Deze Tamiya kit bootst de moderne klassieke Supra Racing (A80) sportwagen na. De originele release van deze kit verscheen op het Tamiya TL-01 chassis. In deze release is de iconische body gemonteerd op de eenvoudig te bouwen en te besturen TT-02 4WD-machine.

TT-02: Aanpasbare, evenwichtige as aangedreven 4WD
Het asgedreven 4WD TT-02-chassis heeft een longitudinale lay-out met de batterij links en de motor rechts, voor uitstekende stabiliteit. Bovendien beschikt hij over identieke linker en rechter ophangarmen en staanders voor eenvoudige montage, plus gemakkelijk te onderhouden versnellingsbakken. Het is een zeer aanpasbaar chassis, omdat het naast een reeks van 10 mogelijke overbrengingsverhoudingen 2 verschillende wielbasissen, 2 bodemvrijheidsinstellingen en 2 loopvlakconfiguraties biedt. Het ziet er ook niet kort uit, met remschijfvormige wielnaven en stijlvolle voorbumpersteunen.

★This R/C model assembly kit depicts the stylish fourth generation Supra that set the racing world alight in years gone by. ★From the vented bonnet to the powerful lines of the car, the body is captured realistically in polycarbonate. ★Controllable and highly adaptable shaft-driven 4WD is the trademark of the TT-02 chassis employed by this model. ★Six-spoke wheels are paired with slick tires.

Bron:

Tamiya

RHI

Tags: Tamiya, RHI, RHI#47433, Toyota Supra Racing (A80)

Nieuws Rijden RC
  • 13 mei 2020
  • By RC-redactie

Fan Duct | SRP

Aankondiging: SRP Fan Duct voor Tamiya TT02 chassis De productie is gestart en binnenkort komt de fan duct in een 30mm versie beschikbaar en deze zal iets later opgevolgd worden in een 40mm versie....

Nieuws Rijden RC
  • 08 januari 2020
  • By RC-redactie

Bull Sport Nitro | Blackbull

Blackbull Bull Sport Nitro 1:8 De nieuwe 1:8 4WD Nitro Buggy van Black Bull combineert snelheid en uitstekende off-road raceprestaties. Het is leuk voor iedereen! Zijn thuis is het racecircuit, maar...