Nieuws

Toyota Land Cruiser LC300 CC-02

Tamiya Toyota Land Cruiser LC300 CC-02

Tamiya presenteert het CC-02 chassis (Cross Country) nu in de versie met een moderne Toyota Land Cruiser 300 body.

Het CC-02 chassis is gemodelleerd naar echte off-road voertuigen en heeft een frame chassis, kegel differentiëlen voor en achter en een 4-link ophanging. De starre as voor en achter maakt het model bijzonder terreinwaardig en de 4 CVA-oliedrukschokdempers vangen elke hobbel perfect op.
Een krachtige 540 motor achter de vooras zorgt voor de aandrijving. Dit zorgt voor een goede gewichtsverdeling in het terrein. In de motor is de versnellingsbak ingebouwd, die het vermogen via beweegbare cardanassen overbrengt op de voor- en achteras.

De carrosserie heeft het onmiskenbare ontwerp van de Land Cruiser 300 en is gemaakt van polycarbonaat. Tamiya heeft ook een LED-lichtset aan de kit toegevoegd zodat het model verlicht kan worden.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, Toyota Land Cruiser LC300, CC-2, #58688

Nieuws Rijden RC
  • 31 maart 2023
  • By RC-redactie

BBX 2WD Buggy BB-01 | Tamiya

Tamiya BBX 2WD Buggy BB-01 De BBX is een nieuw ontwikkeld chassis en slaat een brug tussen de Tamiya klassiekers zoals Egress of Astute maar dan opnieuw geïnterpreteerd in de moderne tijd. Het model...

Nieuws Rijden RC
  • 31 maart 2023
  • By RC-redactie

Novafox 2WD Buggy | Tamiya

Tamiya Novafox 2WD Buggy De TAMIYA Novafox is een herziene heruitgave van The Fox, die in 1985 werd gepresenteerd. De nieuwe editie heeft uitstekende off-road eigenschappen en goudkleurige chromen...