Nieuws

TA07RR Chassis Kit | Tamiya

Tamiya TA07RR Chassis Kit 1:10

De TA-07RR is de hoogste versie van de TAMIYA TA-07. De TA-07 wordt aangedreven met slechts één tandriem en maakt dit model bijzonder interessant voor alle clubracers of voor de TAMIYA Cup. Het model is voorzien van tal van speciale en tuningonderdelen:

Verstelbare ophangingsbevestigingen en plastic bussen maken een fijnafstelling van de rolcentrum-, teen- en skidhoekinstellingen mogelijk.
Krachtige Super Short Big Bore Dempers zorgen voor een super responsieve handling en geweldige bochtensnelheid. Ze zijn uitgerust met de nieuwste versterkte V-onderdelen, 5,8 mm kogelverbindingen en demper caps voor echt geoptimaliseerde prestaties.
Speciale koolstofvezel versteviger vooraan in het midden verhoogt de stijfheid van de toonhoogte zonder de flex van de rol op te offeren, voor verbeterde grip aan de voorkant en bochtenwerk.
Bevat een speciale nieuwe servomontagecomponent.
Geïntegreerd stabilisatoruiteinde en 5 mm verstelbare onderdelen worden gebruikt op de nieuwe zachte voor- en achterste stabilisatoren.
Aluminium stuurbrug en draaibevestigingen maken fijnafstemming van de stuur Ackerman mogelijk.
Wordt geleverd in een handige en stijlvolle draagtas.

Houd er rekening mee dat carrosserie, motor, wielen, banden en R/C-uitrusting afzonderlijk worden verkocht.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, TA07RR Chassis, #47445

Nieuws Slotrace
  • 09 november 2020
  • By Slot-redactie

Formula 86/89 / NSR

NSR Formula 86/89 Body White Kit incl. mechanic IL King EVO3 21K {gallery}2020/Oktober/NSR_0162IL{/gallery} MONTH:October ENGINE IL:King Evo3 21.400 rpm WIDTH:67mm HEIGHT:24mm LENGHT:130mm WHEELBASE:90mm REAR AXLE/GUIDE...