Nieuws

Super Avante (TD4) | Tamiya

Tamiya Super Avante (TD4) 1:10

De TD4 is een hoogwaardige 4WD buggy van Tamiya van de nieuwste generatie. Het chassis heeft vierwielaandrijving via een efficiënte cardanas. De basis voor het model is een monocoque chassis uit één stuk dat de batterij in het midden van het voertuig herbergt en zo zorgt voor een zeer goede gewichtsverdeling.
De carrosserie is ontworpen door de Japanse ontwerper Kota Nezu van znug-design op basis van de Tamiya-klassieker Avante. De behuizing is gemaakt van helder polycarbonaat.
Het model heeft een zeer efficiënt chassis met vier CVA-oliedrukschokdempers en onafhankelijke wielophanging op alle vier de wielen. Op de vooras is geen gewone schokbrekerbrug gemonteerd, maar de schokbrekers zijn horizontaal in het chassis ondergebracht. Dit zorgt voor een bijzonder vlak frontdesign en een bijzondere, unieke look.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, RHI, #58696, Super Avante

Nieuws Rijden RC
  • 13 december 2020
  • By RC-redactie

E8T EVO3 1/8 Truggy | HB Racing

HB Racing E8T EVO3 1/8 Truggy HB Racing presenteert zijn nieuwe E8T Evo3 1/8 Truggy. Gebaseerd op de E817T, wordt de nieuwste aandrijflijn in E819-stijl gebruikt. De innovaties omvatten een...