Nieuws

Scania R470 Silver Edition | Tamiya

Tamiya Scania R470 Silver Edition

Dit is een speciale editie van de Scania R470-truck (origineel: Item #56318), het stijlvolle 4x2-model dat een voertuig afbeeldt dat behoort tot de bekroonde R-serie van Scania's International Truck of the Year 2005. Het is een geweldige optie voor mensen die niet de tijd of het vertrouwen hebben om een ​​verfbeurt op hun kit aan te brengen, aangezien de cabine onderdelen voorgelakt zijn in TS-17 glanzend aluminium en voorzien zijn van een urethaancoating voor een mooie, duurzame afwerking.

Realistische lichten, geluiden en trillingen
Multifunctionele besturingseenheid (MFC-01) (alleen inbegrepen voor de Japanse markt) biedt licht, geluid en trillingen om uw R / C-truckervaring te begeleiden. Motorgeluiden zijn digitaal opgenomen van de eigenlijke truck en geven samen met de luchthoorn, het schakelen en vele andere realistische geluiden het gevoel alsof je in het echt rijdt. Koplampen, remlichten en richtingaanwijzers zijn ook binnen handbereik.

4 soorten afzonderlijk verkrijgbare opleggers
Er is momenteel keuze uit 4 soorten opleggers (oplegger, tankoplegger, paaloplegger en dieplader). Bevestig ze allemaal aan de Scania R470 om een ​​spannende combinatie te creëren van meer dan 1 meter lang. Bovendien maakt de Multi-Function Control Unit (MFC-01) realistisch rijden op lage snelheid mogelijk met aangekoppelde oplegger.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, RHI, #56364, Scania R470, Silver Edition

Nieuws Rijden RC
  • 12 mei 2020
  • By RC-redactie

Gelände II RTR | RC4WD

RC4WD Gelände II RTR met 2015 Land Rover Defender D90 Hard Body - Autobiography Limited Edition & Heritage Edition - RC4WD werkt samen met Land Rover om de RC-gemeenschap twee gloednieuwe, officieel...

Nieuws Rijden RC
  • 26 januari 2021
  • By RC-redactie

Mad Van VE 4WD Fazer MK2 | Kyosho

Kyosho Mad Van VE 4WD Fazer MK2 RTR 1:10 Kyosho presenteert de MAD VAN VE 4WD FAZER MK2 met borstelloze motor voor nog meer snelheid en verbeterde prestaties. De krachtige borstelloze TORX 10E-motor...