Nieuws

Saint Dragon 4WD (2021) | Tamiya

Tamiya Saint Dragon 4WD (2021) 1:10

Deze set bootst de 4WD-buggy Saint Dragon na, het hoofdmodel van een populaire Japanse strip uit de jaren 80. Het chassis bestaat uit een stevig badframe plus versnellingsbakken voor en achter met ophanging. De vierwielophanging met dubbele draagarmen maakt gebruik van CVA-oliedempers voor een superieure rit en een stabilisator vooraan voor een stevige setup. De stijlvolle behuizing is gegoten in polycarbonaat en voorgelakt in wit, je hoeft alleen maar stickers aan te brengen om het af te werken.

Efficiënte asaangedreven 4WD
Het chassis is voorzien van een door een as aangedreven 4WD-aandrijflijn die is gekoppeld aan een lichtgewicht en stevig badkuipframe dat gebruik maakt van voor- en achterversnellingsbakken met de ophanging eraan bevestigd; die ophanging maakt gebruik van de bovenste "I" en onderste "H" -armen en biedt een op de grond aansluitende aandrijving. CVA-oliedempers en een stabilisator vooraan dragen verder bij aan een uitstekende aandrijving. Beide versnellingsbakken hebben een versnellingsdifferentieel en zijn compact om voldoende bodemvrijheid te garanderen. De kit heeft ook een aluminium motorbevestiging voor superieure warmteafvoer.

Bron:

Tamiya

 

Tags: Tamiya, RHI, Saint Dragon 4WD (2021), #47459

Nieuws Rijden RC
  • 05 september 2021
  • By RC-redactie

'35 Hot Rod Truck | Traxxas

Traxxas '35 Hot Rod Truck De Traxxas Factory Five Hot Rods eren de begindagen van hot rodding toen grote kracht, glanzend chroom en gebogen staal de straten beheersten. Net als hun grote Factory...