Nieuws

Q200 AC/DC Lader | SkyRC

SkyRC Q200 AC/DC Lader

SkyRC Q200 is een quad-channel oplader met 4 onafhankelijke circuits, die vier verschillende soorten batterijen tegelijkertijd kunnen opladen. De oplader heeft een 480 × 320 kleuren LCD-scherm en gepaarde kanalen (A & C of B & D) ondersteunen stroomverdeling in AC-modus. Bovendien kunnen gebruikers het aansluiten op een pc of een mobiel apparaat om hun gebruikservaring verder uit te breiden. Firmware-upgrade is beschikbaar via de pc-software-interface.

Scan to go
Een zeer uniek kenmerk van de Q200 is SCAN TO GO (automatisch oplaadsysteem). Naarmate het scala aan batterijtypes en capaciteit steeds groter wordt, heeft elke batterij zijn eigen speciale laadproces nodig. Het is gemakkelijk om de oplader verkeerd in te stellen voor een bepaald type batterij, waardoor de batterij beschadigd raakt of zelfs een ongeluk kan veroorzaken.

Video

De revolutionaire SCAN TO GO biedt een oplossing voor dit probleem door de gebruiker toe te staan een QR-code toe te wijzen die alle relevante gegevens voor de batterij bevat voor opladen of ontladen. De gebruiker kan een unieke QR-code maken met behulp van "SkyCharger" -apps. Print het uit en plak het op de batterij.

Gebruik uw smartphone en start de "SkyCharger" -app. Omdat alle essentiële informatie is opgeslagen in de QR-code. Het enige wat u hoeft te doen is op de scanknop te drukken en het laad- of ontlaadproces start automatisch.

Info: Deze lader (SK100158) is de officiële opvolger van de eerste Q200 oplader (SK100104).

Bron: SkyRC

 

Tags: SkyRC, Q200 AC/DC Lader, SK100158

Nieuws Rijden RC
  • 21 oktober 2019
  • By Michael Lepelaar

Tamiya Cup Finale BE - NL 2019 | ERCE

ERCE Eindhoven België - Nederland Finale 2019 Op 14 en 15 september 2019 waren we te gast bij ERCE Eindhoven. Het seizoen sluiten we traditiegetrouw af met een gezamenlijke wedstrijd tussen de...

Nieuws Rijden RC
  • 11 juli 2020
  • By RC-redactie

Super Storm Dragon | Tamiya

Tamiya Super Storm Dragon 1:10 on- & off-road   - Deze montagekit creëert de Super Storm Dragon, een behendige RC-buggy voor thuis op de weg en off-road.- Het lichtgewicht en stijve chassisontwerp van...