Nieuws

2 september Promotiedag Lelystad | MRM

Lelystad 2 september 2018 promotiedag bij Model Racing Midland!

Model Racing Midland is een vereniging die zich bezig houdt met de radiografische autosport. De vereniging bestaat sinds 1984 (begonnen als MCRL) en heet sinds 2007 Model Racing Midland (MRM). Sinds 2008 heeft de vereniging een circuit gelegen achter het vliegveld te Lelystad (bij het Midland circuit). Het circuit is uitermate geschikt voor alle on-road model auto's van schaal 1:12 tot 1:10 voor zowel elektro aangedreven auto's als brandstof aangedreven auto's.

De afgelopen jaren heeft de vereniging hard gewerkt aan de locatie en dat is te zien. Er ligt een hele mooie asfalt baan (de enige in zijn soort in Nederland) met daar om heen al de nodige voorzieningen. Er is een zeer ruime rijdersstelling, een overdekte paddock (met elektra voorziening), een toiletgebouw en een cabin voor de wedstrijdleiding. Tevens is er een kleine maar gezellige ‘Koek en Zopie’ aanwezig op het circuit.

Om iedereen kennis te laten maken met de vereniging en het circuit organiseert de vereniging op 02 september a.s. een promotiedag van 10:00 tot 17:00 uur.

Iedereen met een modelauto (zoals hierboven beschreven) kan deze gehele dag gratis komen rijden op het circuit. Het bestuur is aanwezig om het een en ander te vertellen over de vereniging en over de hobby zelf.

Tevens bestaat in 2019 de vereniging 35 jaar. Om dit jubileum te vieren is de contributie volgend jaar maar € 35,– ! Op de promotiedag is het al mogelijk om de contributie voor 2019 te voldoen waarbij de laatste maanden van 2018 er gratis bijkomen!

Het adres van het circuit: Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Bron: Model Racing Midland

 

Tags: MRM, Lelystad, Model Racing Midland, Promotiedag, 35 jaar

Nieuws Rijden RC
  • 12 mei 2020
  • By RC-redactie

Gelände II RTR | RC4WD

RC4WD Gelände II RTR met 2015 Land Rover Defender D90 Hard Body - Autobiography Limited Edition & Heritage Edition - RC4WD werkt samen met Land Rover om de RC-gemeenschap twee gloednieuwe, officieel...