Nieuws

Micro RS4 Drift | HPI-Racing

HPI-Racing Micro RS4 Drift Fail Crew Nissan Skyline GT-R 1:18

De Micro RS4 Drift is altijd één van HPI Racing's leukste en actievolle auto's geweest en nu is hij verkrijgbaar met de altijd coole Nissan Skyline GT-R in adembenemende camouflagekleuren van Fail Crew, zoals bestuurd door 'Mad' Max Tvardovsky! Dit is een perfecte 1/18 schaalversie van Max's eigen GT-R en druipt van ultieme koelte, van de felgroene frontsplitter tot de enorme achtervleugel! Volledig verpakt in zijn groene en bruine camo-achtige Ciay-ontworpen kleurstelling bedekt met schedels, is dit de perfecte auto om een ​​statement te maken!

De Micro Fail Crew Nissan Skyline GT-R is perfect voor binnen en buiten, met een krachtige motor die alle vier de wielen aandrijft en schokbrekers voor soepele kracht en uitstekende controle. Deze Ready To Run Micro RS4 Drift-set heeft een zeer gedetailleerde en schaalbare Nissan Skyline R34 GT-R replica-carrosserie voor een geweldige look, waar je ook rijdt! Hij is standaard voorzien van harde plastic banden, dus hij is klaar voor wilde driftactie op elk oppervlak!

De HPI Micro RS4 wordt aangedreven door een HPI 180-motor, elektronische snelheidsregeling, een fulltime 4WD-riemaandrijving en een waterbestendige stuurservo, direct klaar uit de doos.

Bron: HPI

Tags: HPI-Racing, Micro RS4 Drift, #120101, Fail Crew, Nissan Skyline GT-R

Nieuws Rijden RC
  • 28 september 2020
  • By RC-redactie

Toyota G.R. Yaris | Tamiya

Tamiya Toyota G.R. Yaris M05 1:10 {gallery}2020/September/Tamiy_58684{/gallery} Het model is de TOYOTA GR Yaris, een auto die werd vervaardigd als onderdeel van het homologatieproces voor de Yaris WRC,...

Nieuws Rijden RC
  • 03 september 2020
  • By RC-redactie

8IGHT-XE Elite | TLR

TLR 8IGHT-XE Elite 4WD Buggy Race Kit 1:8 De geheel nieuwe Team Losi Racing® 8IGHT-XE ELITE-buggy bouwt voort op de kampioenswinnende erfenis van zijn voorgangers met updates van de...