Nieuws

Megalodon Blake Wilkey Edition Black Body | Pro-Line Racing

Pro-Line Racing Megalodon Blake Wilkey Edition Black Body 1:10 Short Course Truck

Dit is een Megalodon Blake Wilkey Edition Desert Buggy Black Body. Pro-Line is trots om samen te werken met Shreddy Lyfe's eigen Blake Wilkey aan een hercreatie van The Megalodon: een duin-verscheurend, wheelie-knallend, supercharged V8-aangedreven beest van een buggy! Misschien herinner je je Blake nog van de beruchte video van Urban Assault die door de straten van San Diego raasde. Nu kun je je eigen virale video's maken door je Slash® 2wd of Slash® 4x4 te transformeren met deze officieel gelicentieerde, supergrote body! Alle details van Blake's beest worden vastgelegd, inclusief gegoten motordetails, op het dak gemonteerde luchtinlaat, extra achterspatborden en op haaien geïnspireerde zijvleugels.

De Blake Wilkey Edition Megalodon is gegoten in duurzam Tough-Color Black-materiaal, wat betekent dat je full-send kunt gaan zonder bang te zijn dat de verf afbladdert, omdat het zwart rechtstreeks in het materiaal wordt gegoten. Een volledig voorgesneden stickervel is inbegrepen om je Megalodon te verfraaien met Blake's sponsors en de kenmerkende fluorescerende roze en blauwgroene kleurstelling. Raamdetails zijn ook inbegrepen met optionele figuurstickers van Wilkey & co-piloot bestuurder.

Om de grootst mogelijke Megalodon mogelijk te maken, raden we aan om Hyrax SCXL 2.2 "/3.0" banden te gebruiken voor die geweldige oversized look. Vernietig je lokale bash-plek met de nieuwe Megalodon-body van Pro-Line en Shreddy Lyfe!

Bron: Pro-Line Racing

 

 

 

 

 

 

Tags: Shortcourse, Pro-Line, #3563-18, Black Body, Megalodon Blake Wilkey Edition

Nieuws Rijden RC
  • 28 september 2020
  • By RC-redactie

VQS (2020) | Tamiya

Tamiya VQS (2020) 1:10 {gallery}2020/September/Tamiya_58686{/gallery} De Vanquish is een legendarische buggy welke nu weer beschikbaar is in de vorm van een heruitgavekit met de naam VQS. De kit...

Nieuws Rijden RC
  • 30 september 2020
  • By RC-redactie

Hornet | Tamiya X-SA

Tamiya X-SA  Over de X-SA-serieKits zijn een groot deel van wat ze bij Tamiya doen, maar ze begrijpen ook dat sommige mensen misschien niet de tijd of het vertrouwen hebben voor de montage van een...