Nieuws

McLaren Senna (TT-02) | Tamiya

Tamiya McLaren Senna 1:10

Deze superauto, die op de 2018 Geneva International Motor Show op de wereld werd losgelaten, draagt de naam van de legendarische racer Ayrton Senna. Zijn carrosserie is voorzien van uitgebreide koolstofvezel secties, en is ontworpen voor een onberispelijke aerodynamica en koeling. Het vermogen wordt geleverd door een 800 pk sterke 4-liter V8-tweeturbomotor. Met slechts 500 geproduceerde exemplaren, is de McLaren Senna inderdaad een hot item.

Tamiya heeft deze legendarische supercar nagemaakt als een radiografisch model in 1/10 schaal. De carrosserie is trouw gevangen in polycarbonaat, terwijl de achtervleugel en achteruitkijkspiegels zijn nagemaakt met ABS plastic. Bovendien zit de carrosserie bovenop ons eenvoudig te monteren TT-02 chassis.

TT-02: Aanpasbare, uitgebalanceerde cardan aangedreven 4WD
Het cardan aangedreven 4WD chassis van de TT-02 heeft een longitudinale lay-out met de accu links en de motor rechts, voor een uitstekende stabiliteit. Bovendien zijn de linker en rechter ophangingsarmen en staanders identiek voor eenvoudige montage, en zijn de versnellingsbakken gemakkelijk te onderhouden. Het is een zeer aanpasbaar chassis, want het biedt 2 verschillende wielbases, 2 bodemvrijheidinstellingen en 2 loopvlakinstellingen, naast een reeks van 10 mogelijke overbrengingsverhoudingen. Ook aan looks ontbreekt het niet, met remschijfvormige wielnaven en stijlvolle voorbumpersteunen.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, TT-02, #58711, McLaren Senna

Nieuws Rijden RC
  • 04 juli 2022
  • By RC-redactie

Ford Bronco 2021 | Tamiya

Tamiya Ford Bronco 2021 1:10 Deze set stelt een 2-deurs model voor van de Ford Bronco 2021 en is voorzien van een realistische polycarbonaat carrosserie die de auto kunstig weergeeft, met klassieke...

Nieuws Rijden RC
  • 01 juni 2022
  • By RC-redactie

Stunt Warrior 2.0 RTR | Carson

Carson Stunt Warrior 2.0 RTR 1:10 De 1:10 Stunt Warrior van CARSON heeft alles wat een echte 2WD buggy moet hebben: Differentieel, oliedrukschokdempers en een krachtige elektromotor. Dit versnelt de Stunt...