Nieuws

MAMBA 7 Rock Racer 6S BL | Absima

Absima MAMBA 7 Rock Racer 6S BL 1:7 RTR

Met de Rock Racer 'MAMBA 7' 6S BL RTR in schaal 1:7 presenteert Absima een echte 'powermachine'. Beangstigend hoeveel vermogen het ding heeft, maar de bediening is geweldig! Dat was de eerste opmerking toen Absima het prototype meenam voor de eerste proefrit. Afgezien van het formaat biedt dit voertuig zoveel dat je niet eens weet waar je moet beginnen. De naam "MAMBA" vloeide voort uit hun eerste ervaringen, aangezien het rijgedrag zeker als pittig kon worden omschreven. De ingebouwde elektronica en de afstandsbediening bieden echter voldoende mogelijkheden om het voertuig ondanks al zijn vermogen aan te passen aan de respectievelijke rijvaardigheid van de rijder.

"Je hebt de maximale snelheid in eigen handen!"
Enerzijds kun je het voertuig via een draaiknop op de afstandsbediening naar een humane topsnelheid smoren. Anderzijds is er een beginnersmodus beschikbaar, die ook via de afstandsbediening kan worden ingesteld en het maximale vermogen tot 50% reduceert. Bediening is in principe ook mogelijk met 2x 2S LiPo's. Als je echter de volledige prestatie van +/- 100 km/u wilt halen, moet je neigen naar zeer krachtige 2x 3S LiPo-batterijen met een hoge C-rate (60C +) en een goede interne weerstand. Voor verdere fijnafstemming is een apart verkrijgbare programmeerbox verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in groen en oranje.

Bron: Absima

Tags: Rock Racer, Absima, #17002, Mamba 7, #17001

Nieuws Rijden RC
  • 05 september 2021
  • By RC-redactie

Toyota GR86 TT-02 | Tamiya

Tamiya Toyota GR86 TT-02 1:10 De Toyota 86 is een compacte sportwagen met motor voorin en achterwielaandrijving die in april 2021 werd gepresenteerd. Het voertuig wordt aangedreven door een 2,4...