Nieuws

Formula E GEN2 Car - Championship Livery | Tamiya

Tamiya Formula E GEN2 Car - Championship Livery 1:10

Deze RC-kit geeft de GEN2-auto weer die vanaf 2018 werd gebruikt in het Formule E-kampioenschap, het toppunt van elektrische autoraces. De slanke, hightech carrosserie met wielkasten is opnieuw gemaakt van polycarbonaat. Halo, spiegels en diffusor / bumper achteraan zijn afzonderlijk gevormde componenten. Markeringen zijn opgenomen om de Championship Livery-auto na te bootsen en het model is gebaseerd op de asaangedreven 4WD van het TC-01-chassis.

TC-01: Serieus onopvallend
Dit duurzame frame van composiet monocoque-frame biedt asaangedreven 4WD van een centrale motor via voor- en achterschroefassen, met olievulde differentiëlen. 4-wiel onafhankelijke dubbele vorkbeenophanging met lange armen, plus binnenboordopstellingen voor en achter met olie-schokdempers die worden bediend door duwstangen en tuimelaars om het gebruik van onopvallende carrosserieën mogelijk te maken. Pas de breedte van de afstandhouder aan om de instellingen van camber, skid en teenhoek eenvoudig te wijzigen. Zowel de draagarmen als de staanders zijn links, rechts, voor en achter identiek, voor efficiënter onderhoud en pitwork.

Specs:
★Length: 430mm, Width: 188mm, Height: 99mm ★Wheelbase: 257mm ★Tire Width/Diameter: 24/64mm (Front & Rear) ★Composite Monocoque-Frame Chassis ★Shaft-Driven 4WD ★Front & Rear Oil-Filled Gear Differentials ★3-Piece Steering Tie-Rod ★Front & Rear Inboard 4-Wheel Independent Double Wishbone Suspension ★CVA Oil Dampers (Front & Rear) ★Gear Ratio = 6.56:1 (with kit 24T pinion) ★Type 540 Motor ★Electronic Speed Controller (ESC) is sold separately.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, Formula E GEN2 Car - Championship Livery, #58681, GEN2-auto

Nieuws Rijden RC
  • 07 september 2020
  • By RC-redactie

Old Friends RC Raceway | Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep Old Friends RC Raceway Wie zijn Old Friends RC?! Old Friends RC bestaat uit 4 vrienden, die al jaren actief zijn in de RC-autowereld, en na alles wat ze samen gedaan hebben ontbrak het...

Nieuws Rijden RC
  • 18 augustus 2020
  • By RC-redactie

Gigant Crawlee | Carson

Carson Gigant Crawlee 1:10 RTR Voor de Giant Crawlee is de carrosserie gemaakt van metalen onderdelen en zorgvuldig in de verf gezet. Dit maakt het voertuig robuust en uitermate geschikt voor...