Nieuws

Ford Bronco 2021 | Tamiya

Tamiya Ford Bronco 2021 1:10

Deze set stelt een 2-deurs model voor van de Ford Bronco 2021 en is voorzien van een realistische polycarbonaat carrosserie die de auto kunstig weergeeft, met klassieke Bronco kenmerken zoals de afgeronde koplampen, langwerpige achterlichten en de inspringingen in de voorspatborden. Ook inbegrepen zijn afzonderlijke onderdelen voor het nabootsen van een imperiaal, de grille, spiegels, reservewieldeksels en nog veel meer. De voor- en achterlichtbakken zijn vergulde onderdelen en kunnen worden uitgerust met afzonderlijk verkrijgbare LED's.

CC-02 Chassis - Off Road, geëvolueerd
Het ladderchassis van het CC-02-chassis is geïnspireerd op full-size voertuigen en vormt de basis voor zijn superieure duurzaamheid. Een 4WD setup gebruikt de motor in de lengterichting achter de vooras met gescheiden versnellingsbak en tussenbak, en aandrijfassen die het vermogen overbrengen naar de differentiële tandwielen voor en achter. Voor en achter is een starre vierscharnierophanging toegepast, met CVA-oliedempers voor een allesomvattende controle, zelfs op lastige rotsgedeelten. Dit model wordt geleverd met zwarte twaalfspaaks wielen en gripvaste blokpatroon banden.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, Ford Bronco, 2021, #58705

Nieuws Rijden RC
  • 02 november 2022
  • By RC-redactie

Re-Release ProCat Classic | Schumacher

Schumacher Re-Release ProCat  4WD 1:10 Introductie van de geweldige nieuwe Re-Release van de Schumacher 'Classic' Rang: de legendarische ProCat! De legendarische Schumacher ProCat domineerde 4WD off...