Nieuws

FIRETEAM 6S 4WD BLX 1/7 | ARRMA

ARRMA Fireteam 6S 4WD BLX 1:7

Met de 1:7 Ready-to-Run Fireteam 4WD Speed ​​Assault Vehicle, krijgt het robuuste 6S BLX-platform een ​​extra lange wielbasis, een mechanische handrem en een robuust militair ontwerp - voor bashen op het meest brute terrein zoals nooit eerder!

Het gebruiksklare Speed-noodvoertuig is gebaseerd op het beproefde 6S BLX-platform en is het eerste ARRMA®-voertuig in zijn soort - met een extra lange wielbasis en brede spoorbreedte voor dynamisch rijgedrag.
Het is ook de eerste ARRMA® offroader met een mechanische handrem! Na de eerste blik is het voor iedereen duidelijk: de Fireteam 4WD is ongeëvenaard. Out of the box, de body met meerdere panelen wordt in de fabriek afgewerkt in een matzwart of matwit camouflagekleurenschema naar keuze. Een volledige rolkooi draagt ​​bij aan de militaire look en duurzaamheid. Het gedetailleerde interieur omvat een vierkoppige FIRETEAM™-crew. Alles  ondersteund door een speciaal wiel- en bandenpakket met multi-terrain dBoots® Fireteam™ banden voor hoge tractie en soepele vermogensafgifte op ruwe offroad-tracks.

Bron: ARRMA

Tags: ARRMA, Fireteam 6S 4WD BLX, #ARA7618T2

Nieuws Rijden RC
  • 01 juni 2022
  • By RC-redactie

Stunt Warrior 2.0 RTR | Carson

Carson Stunt Warrior 2.0 RTR 1:10 De 1:10 Stunt Warrior van CARSON heeft alles wat een echte 2WD buggy moet hebben: Differentieel, oliedrukschokdempers en een krachtige elektromotor. Dit versnelt de Stunt...