Nieuws

Fire Dragon 'Special Edition' | Tamiya

Tamiya Fire Dragon 1:10 'Special Edition'

De Fire Dragon was de machine die werd gebruikt door de hoofdpersoon van de mangaserie "Radicon Boy" en werd voor het eerst uitgebracht als een RC-model in 1989. Met een unieke carrosseriestijl en onderdelen voor een coureurfiguur, is deze kleurrijke buggy een geweldige manier voor beginners om met deze hobby aan de slag te gaan en voor de veteranen van RC om zichzelf te herinneren aan hun kinderjaren. Deze bijgewerkte heruitgave-editie bevat enkele bijgewerkte onderdelen om de duurzaamheid te verbeteren.

Gebruiksvriendelijke 4WD-aandrijflijn
Duurzaam chassis met midscheeps gemonteerde motor, die alle vier de wielen aandrijft via een cardanas. De eenvoudige maar effectieve ophanging bestaat uit I-armen boven en onder H-armen voor een efficiënte opstelling met dubbele wishbone. CVA-oliedempers op alle vier de hoeken helpen schokken van ruw terrein te absorberen, terwijl differentiële versnellingen in de voorste en achterste versnellingsbakken helpen om het vermogen soepel naar de grond te brengen.

Bron:

RHI

Tamiya

 

 

 

 

 

Tags: Tamiya, RHI, Fire Dragon, #47457

Nieuws Rijden RC
  • 26 oktober 2020
  • By RC-redactie

TA07 MSX Chassis Kit | Tamiya

Tamiya TA07 MSX Chassis Kit  met Certificaat 1:10 De TA-07MSX is een high-end wedstrijdchassis en bevat al veel tuning-onderdelen vanuit de fabriek. De MSX is gebaseerd op de TA-07MS (42326) en is op...