Nieuws

EX-NEXT met KR-420XT ontvanger | KoPropo

KoPropo EX-NEXT met KR-420XT ontvanger

Met de EX-NEXT neem je deel aan fantastische races met de beste signaaloverdracht - bijna drie keer zo snel als communicatie met de EX-RR. Dit alles is mogelijk wanneer u de "Uitgebreide XT-modus" activeert. Omdat dan de volgende rit een echt bedwelmende en opwindende ervaring zal zijn. En als je meer ontspannen wilt zijn, kun je genieten van de rit in "normale modus", die natuurlijk een groot aantal servo's en controllers ondersteunt.

Maar deze zender ziet er ook geweldig uit. Het edele wit waarin de zender is verpakt, wordt onderstreept door een passend geplaatste LED. Dit laat stijlvol in twee kleuren zien of de zender momenteel in gebruik is en of er net een fout is opgetreden. De nieuwe hoeksensor en een zachtere veer dragen bij aan de soepele werking. De stuuras wordt nu ook ondersteund door twee kogellagers om een ​​grotere nauwkeurigheid te bereiken.

De set bevat de kleine KR-420XT ontvanger, die het gebruik van het HCS high-speed communicatiesysteem mogelijk maakt. Een ander nieuw kenmerk van de ontvanger is de ondersteuning van de zogenaamde "real-time ICS", dat wil zeggen een volledig nieuwe seriële communicatie met de servo's. Dankzij zijn kleine formaat en lichte gewicht past de ontvanger in elke modelauto.

Bron: KoPropo

Tags: KoPropo, EX-NEXT, KR-420XT, #KO10661

Nieuws Rijden RC
  • 19 oktober 2020
  • By RC-redactie

Mojave EXB Desert Truck | ARRMA

ARRMA Mojave EXB (EXtreme Bash) Desert Truck 1:7 4WD EXB-geharde componenten door het volledig gemonteerde chassis geven de truck de taaiheid om elk spoor aan te pakken. Installeer je elektronica en de...