Nieuws

DHK Crosse Monster Truck RTR | Ripmax

Ripmax DHK Crosse Monster Truck 1:10 4WD EP RTR

Als je op zoek bent naar een grote, krachtige monstertruck met vierwielaandrijving en een krachtige motor - zoek dan niet verder dan de DHK Crosse Brushed.

Geleverd als een RTR-model met voorgeïnstalleerde 550 motor, servo, ontvanger en snelheidsregelaar, je hoeft hier niets anders te doen dan de accu's op te laden met de meegeleverde lader en batterijen in de zender te plaatsen, welke ook wordt meegeleverd, en je bent klaar om te gaan. Laat je niet misleiden door de borstelmotor, hij heeft veel te bieden en hij zal je niet teleurstellen.  

De Crosse biedt geweldige 4WD-truckprestaties voor een geweldige prijs! De nieuw ontworpen chromen velgen en zachte banden laten de monstertruck er nog beter uitzien en bieden geweldige offroad-grip! Een chassiskap rondt het terreinpakket af en helpt voorkomen dat het meeste water en stof binnendringt.

De Crosse is gemaakt van duurzaam composiet kunststof en aluminium, zoals de motorsteun voor meer stabiliteit. Door de grote bodemspeling kan de Crosse door ruw terrein rijden en natuurlijk helpen de 4WD-vierwielaandrijving en het veersysteem daarbij.

Door de grote schokdempers met oliedruk kan de Crosse elk obstakel overwinnen en er tegelijkertijd stijlvol uitzien. De differentiëlen en schokdempers zijn gevuld met olie, zodat de bestuurder ze individueel kan aanpassen aan elk terrein.

Bron: Ripmax

Tags: Ripmax, DHK Crosse Monster Truck

Nieuws Rijden RC
  • 18 november 2020
  • By RC-redactie

Jumpshot MT Flux | HPI-Racing

HPI-Racing Jumpshot MT Flux 1:10 Monstertruck Sinds een paar jaar is de Jumpshot-line-up de perfecte manier om snel HPI-plezier te beleven in tuinen, onverharde wegen en skateparken over de hele...