Nieuws

Dementor XP 6S 1/8 Stunt Truck | Team Corally

Team Corally Dementor XP 6S 1/8 Stunt Truck

Als je een passie hebt voor absoluut waanzinnige wheelie-knallen, extreme snelheden en adembenemende acceleratie, moet je de Dementor XP 6S-stunttruck van Team Corally van dichtbij bekijken! Uitgerust met een 2050 kV-motor die tot 6S stroom kan opnemen, zal je veel plezier beleven aan de Dementor.

Deze is uitgerust met een extreem duurzame volledig metalen vierwielaandrijving, een volledig onafhankelijke wielophanging, een racechassis met een korte wielbasis en een aerodynamisch raceontwerp.

De Team Corally Dementor Stunt Truck heeft een volledig assortiment waterdichte elektronica, zodat je altijd en overal kunt rijden. De elektronische cruisecontrol is niet alleen beschermd tegen opspattend water en modder, maar de stuurservo en de ontvanger zijn ook beschermd tegen weersinvloeden door een speciale coating die in de fabriek is aangebracht. De ontvanger is ook beschermd in een elektronicabox die stof en modder weghoudt van de elektrische aansluitingen. Bovendien zijn alleen rubberen kogellagers gebruikt. Je kunt de Dementor overal mee naartoe nemen!

 

Bron: Team Corally

 

Tags: Team Corally, Dementor XP

Nieuws Rijden RC
  • 18 augustus 2020
  • By RC-redactie

Gigant Crawlee | Carson

Carson Gigant Crawlee 1:10 RTR Voor de Giant Crawlee is de carrosserie gemaakt van metalen onderdelen en zorgvuldig in de verf gezet. Dit maakt het voertuig robuust en uitermate geschikt voor...