Nieuws

Carbon Assault Monster Truck | RC4WD

RC4WD Carbon Assault Monster Truck with Manticore Lexan Body Set 1:10

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

Zie hier RC4WD's allereerste Racing Monster Truck, de Carbon Assault! Gemaakt met eersteklas onderdelen en grenzeloze maatwerk, gebruikt het beproefde ophangingsgeometrie en een lichtgewicht koolstofvezelchassis in combinatie met robuuste CNC-billet aluminium chassiscomponenten. De Carbon Assault heeft voor elk wat wils, van achtertuin basher tot monster truck racer.

De Carbon Assault Monster Truck heeft een chassis met meerdere ophangingsbevestigingen voor verschillende opstellingen, ophangingsschakels die de afmetingen van beproefde opstellingen nabootsen en een robuuste AX2 2-versnellingsbak met gehard stalen tandwielen en een tweede versnelling voor hogere snelheid. De doos bevat 2 body's, de eerste is schitterend oranje gekleurd, samen met een compleet stickervel met het epische Carbon Assault-logo, de tweede is een onbespoten body, zodat je je eigen raceschema kunt maken.

Details
De RC4WD Manticore Lexan Body Set heeft een uitgesproken styling met een voorbumper en gegoten grille details. De scherpe carrosserielijnen en hoge wielkasten bootsen perfecte Monster Truck-carrosserievormen op ware grootte na. Aparte voor- en achterlichtemmers voor LED's zijn ook inbegrepen in de doos.

Het stickervel voor deze truck heeft een geheel nieuwe mascotte. Carbon Assault is niet alleen een naam, het is een mentaliteit die wordt weerspiegeld in de meegeleverde afbeeldingen. Het betekent innovatie, snelheid en down-performance. Gebruik de bijgeleverde afbeeldingen voor de voorgespoten body of maak je eigen kleurenschema om de concurrentie aan te gaan.

Het chassis heeft ook tal van geweldige ontwerpelementen, waaronder het realistische uiterlijk van een monstertruckprofiel, lasergeëtste logo's op alle CNC-onderdelen en gegraveerde RC4WD op het chassis met een lagere koolstofvezel.

Bron: RC4WD

 

 

 

Tags: RC4WD, Monster Truck, Carbon Assault Monster Truck, Manticore

Nieuws Rijden RC
  • 09 juni 2020
  • By RC-redactie

MudMad (SW-01) | Tamiya

Tamiya MudMad (SW-01) De Star Unit-serie verwelkomt een nieuwe nieuwkomer in de vorm van de MudMad, met een door Yamazaki Takayuki ontworpen body, voorgelakt in lichtblauw. ★ 190 mm lang en 150 mm breed, het...

Nieuws Rijden RC
  • 13 mei 2020
  • By RC-redactie

Fan Duct | SRP

Aankondiging: SRP Fan Duct voor Tamiya TT02 chassis De productie is gestart en binnenkort komt de fan duct in een 30mm versie beschikbaar en deze zal iets later opgevolgd worden in een 40mm versie....