Nieuws

au TOM’S GR Supra (TT-02) | Tamiya

Tamiya au TOM’S GR Supra (TT-02)

Deze kit toont de GR Supra van TOM die een verbazingwekkende comeback maakte en het kampioenschap in de GT500-klasse van de Super GT-serie won vanaf de vierde plaats op de grid tijdens de race ter afsluiting van het seizoen in Fuji. Een polycarbonaat carrosserie geeft de vorm van de auto kunstig weer, inclusief uitpuilende spatborden en complexe zijsecties, met afzonderlijke polycarbonaat canards en lichtbakken, plus ABS vleugel en zijspiegels.

TT-02: Aanpasbare, evenwichtige cardan aangedreven 4WD
Het chassis van de TT-02 met cardanaandrijving heeft een longitudinale indeling met de accu links en de motor rechts, voor een uitstekende stabiliteit. Bovendien zijn de linker en rechter ophangingsarmen en staanders identiek voor een gemakkelijke montage, en zijn de versnellingsbakken gemakkelijk te onderhouden. Het is een zeer aanpasbaar chassis, want het biedt 2 verschillende wielbases, 2 bodemvrijheidinstellingen en 2 loopvlakinstellingen, naast een reeks van 10 mogelijke overbrengingsverhoudingen. Ook aan looks ontbreekt het niet, met remschijfvormige wielnaven en stijlvolle voorbumpersteunen. De 12-spaaks wielen in gun metal-kleur zijn voorzien van slicks.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, TT-02, au TOM’S GR Supra, #58703

Nieuws Rijden RC
  • 09 mei 2023
  • By RC-redactie

Fiat Abarth 1000TCR MB-01 | Tamiya

Tamiya Fiat Abarth 1000TCR MB-01 De geschiedenis van de M-chassis serie gaat terug tot december 1994, en deze serie is populair vanwege kosteneffectieve kits met een ruime keuze aan carrosserieën,...