Nieuws

´46 Dodge Power Wagon Black Body | Pro-Line Racing

Pro-Line Racing ´46 Dodge Power Wagon Black Body

Dit is een Dodge Power Wagon Tough-Color Black Body uit 1946 voor crawlers. Pro-Line introduceert met trots de Dodge Power Wagon Black body uit 1946 voor Scale Crawlers gemaakt van volledig zwart polycarbonaat Tough-Colour materiaal! Deze carrosserievorm van de eerste generatie Power Wagon wordt geleverd in twee delen (cabine en bed) voor een ultrarealistische look die trouw blijft aan de originele, militair geïnspireerde 4x4-truck die burgers konden kopen. Het Tough-Color polycarbonaat is gemaakt van zwart materiaal, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het loslaten of afbreken van verf. Realistische raamstickers worden ook meegeleverd!

De Power Wagon uit 1946 heeft een enorme, dreigende vlakke frontgrill met grote spatborden in vlakke stijl, net als de echte truck. De carrosserie is voorzien van gestructureerde rockerpanelen, realistische ondersnijdingen en afzonderlijke ronde koplampen die zijn ontworpen om echt werkende LED-lampen mogelijk te maken, die allemaal het uiterlijk van deze iconische truck compleet maken. 

Bron: Pro-Line Racing

Tags: Pro-Line, '46 DodgePower

Nieuws Rijden RC
  • 13 november 2020
  • By RC-redactie

VQS (2020) | Tamiya

Tamiya VQS (2020)   Deze kit is een bijgewerkte heruitgaveversie van een buggy uit 1988, die zijn make-over heeft geërfd van de legendarische race-georiënteerde Avante....