Nieuws

1955 Chevy Bel Air Drag Eleminator Body | JConcepts

JConcepts 1955 Chevy Bel Air Drag Eleminator Body

JConcepts heeft het hele koetswerk ontworpen met de schoenendoos-look zoals het in de jaren 50 werd genoemd. Samen met de vlakkere rechtere panelen heeft de '55 ook moderne aanwijzingen zoals rond glas op de voorruit en achterlichten die naar buiten steken. De carrosserie heeft een ingebouwde bekleding langs de hoofdpanelen die door de gebruiker kan worden geverfd en gedetailleerd om het echte staal na te bootsen. Aan de achterkant glijdt het drop-dome-dak naar het kofferbakdek, waardoor het tweedelige spoilerpakket op zijn plaats kan vallen.

Voorgevormde en afgekorte (race-achtige) bumpers zijn met het lichaam gevormd en kunnen, net als de rest, naar wens worden geverfd. De scoop-scoop aan de voorkant is een apart stuk van polycarbonaat dat een speciale vorm heeft om gewoon te worden afgesneden en de maat en vorm eruit ziet als een 1:1 tegenhanger. Kleine spatbordfakkels geven de gebruiker een vleugje trimrichting voor de 13 ”wielbasis en wielkastopeningen. De sierlijnen door het hele lichaam zorgen voor een onopvallend uiterlijk en een stabiele geleiding voor een strakke algehele look.

Inbegrepen in elke carrosserieset, een Chevy Bel Air-stickerplaat uit 1955, achtervleugeloptie inclusief onderste steun en bovenspoiler en het verfmasker voor alle ramen. Een scoop-scoop aan de voorkant maakt ook deel uit van elke body-set en is klaar voor trimmen, passen en afwerken.

Bron: JConcepts

 

 

Tags: Body Set, JConcepts, #0365, Chevy Bel Air , Drag Eliminator

Nieuws Rijden RC
  • 31 augustus 2020
  • By RC-redactie

Infraction 6S Street Bash 1/7 | ARRMA

ARRMA Infraction 6S Street Bash 1:7 4WD Resto Mod Truck RTR De kant-en-klare INFRACTION 6S BLX 4WD 1:7 truck maakt het een stoere en krachtige ARRMA® borstelloos platform af met een verbluffende stijl -...

Nieuws Rijden RC
  • 28 september 2020
  • By RC-redactie

VQS (2020) | Tamiya

Tamiya VQS (2020) 1:10 {gallery}2020/September/Tamiya_58686{/gallery} De Vanquish is een legendarische buggy welke nu weer beschikbaar is in de vorm van een heruitgavekit met de naam VQS. De kit...