Fotoverslag

WTT XIII | Edegem

Walk The Trial wordt georganiseerd door het Demolition Team, een groep van tien vrienden die genieten van alles wat met scalen en crawlen te maken heeft. Ooit begonnen ze met deze groep de Edegemse bossen te verkennen... maar goed dat de bomen toen nog niet wisten wat er in de toekomst te gebeuren stond...

Bekijk deze foto set op Flickr

In 2010 begonnen met de eerste WTT en inmiddels was dit alweer de dertiende editie en wat voor één! De aanpak van de WTT XIII was met recht serieus te noemen, want toen vorig jaar het deelmersaantal bijna de 200 haalde heeft het team de koppen bij elkaar gestoken en zijn er serieus zaken besproken voor het geval deze aantallen zouden voortduren. Zo zijn ze nu een echte Stichting geworden, werden er officieel vergunningen aangevraagd en bij aankomst werden de deelnemers door mannen in gele hesjes, jawel... mannen van het Demolition Team, verwelkomd en kregen een plekje voor hun 1:1 auto aangewezen. Van te voren was al gevraagd zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden om parkeerproblemen te voorkomen en dat was zeker geen onzin. Het deelnemersaantal overtrof de vorige editie weer en ± 240 rijders hebben zich bij de stand aangemeld en of je dit gelooft of niet... alles ging van een leien dakje. Er waren weer twee prachtige parcoursen aangelegd en omdat iedereen kon gaan rijden wanneer hij wilde verdeelde het aantal mensen zich vanzelf door de Edegemse bossen. In de bossen zelf had je echt niet het gevoel dat je met zo velen was. Eigenlijk kan je zeggen dat er drie parcoursen waren, één van de parcoursen begon achter de sporthal en liep vanzelf door in een andere, dit stukje parcours had zelfs een naam: route Chernobyl... hoe kwamen ze daar nou op? :-)

Bekijk deze foto set op Flickr

Rond het middaguur werd er weer een pauze ingelast voor het gebruikelijke broodje worst met zuurkool en een tombola met mooie prijzen waarbij vooral de inbreng van RC4WD opviel, maar veel lieten verstek gaan omdat ze liever bleven trial rijden.

Bekijk deze foto set op Flickr

Tijdens je wandeling langs de technische parcoursen kwamen er steeds nieuwe verrassingen op je pad, langs heel steile hellingen, boomstammen op je pad, diverse soorten bruggetjes, een soort kurketrekker waar je doorheen moest en er was ook een waar spektakelstuk, een 17 meter lange pontonbrug, wow, wat was die gaaf! En dan kan je niet anders dan erbij stilstaan hoeveel tijd het Demolition Team erin steekt om voor al deze deelnemers zo’n fantastische dag waar te maken.

Bekijk deze foto set op Flickr

Wij willen ze bij deze dan ook even allemaal persoonlijk bedanken, dus... Crissy, Davy, Eli, Michael, Serge, Philippe, Cedric, David, Steven en Jean Pierre BEDANKT en op naar de volgende in september!!

 

Tags: Scaler, Crawler, Edegem, WTT XIII